Παιδικό πάρτυ, ποια μεζεδάκια να επιλέξω;

Συχνά οι γονείς μας ζητούν βοήθεια στο να αποφασίσουν ποια μεζεδάκια να προτιμήσουν στο παδικό πάρτι, ώστε να μείνουν όλοι, αν είναι δυνατόν, οι καλεσμένοι τους ευχαριστημένοι.


   Η πρώτη ερώτηση είναι πόσων χρονών είναι το παιδί.


 Όσο πιο μικρό είναι (άρα και η παρέα του που θα συμμετέχει στο πάρτυ) τόσο πιο απλές γεύσεις αρέσουν στα παιδάκια. Τυροπιτάκια, κασεροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, κρουασανάκια με ζαμπόν και τυρί, κρουασανάκια με σοκολάτα, κρουασανάκια βουτύρου. Οι κοτομπουκίτσες και τα κεφτεδάκια είναι πάντα από τα πολύ αγαπημένα τους. Η πίτσα μαργαρίτα ή ζαμπόν-τυρί, καθώς και οι μπόμπες είτε με γαλοπούλα-τυρί, είτε με ζαμπόν-τυρί εξαφανίζονται!


  Για τους μεγάλους που θα συνοδεύουν τα παιδιά μπορείτε να διαλέξετε ο,τιδήποτε σας αρέσει. Οι περισσότεροι μεγάλοι τρώμε σχεδόν τα πάντα!


  Όσο μεγαλώνει η ηλικία, οι γονείς απομακρυνόμαστε από την επιλογή κλασσικών γεύσεων και μαλακών υφών, μπορούμε πλέον να δώσουμε στα παιδιά κάτι πιο τραγανό. Τα παιδιά μπαίνουν σε διαδικασία να δοκιμάσουν. Μάλιστα σε ένα πάρτυ, όπου χαίρονται και διασκεδάζουν με τους φίλους, είναι ακόμη πιο εύκολο να δοκιμάσουν νέες, πιο πολύπλοκες γεύσεις! Σπανακοτυροπιτάκια, τυροκροκέτες, μπόμπα με τόνο, πίτσα σπέσιαλ, κρεπούλες, spring rolls, μια σπιτική πίτα, σαντουιτσάκια με λαχανικά ...


  Ώσπου φτάνουν στην εφηβεία και ,ασφαλώς, έχουν πλέον δική τους άποψη! συνήθως ξέρουν όχι μόνο τι αρέσει στους ίδιους, αλλά και στην παρέα τους. Ρωτήστε το παιδί σας ποια είναι τα αγαπημένα τους σνακ, τι θα ευχαριστούσε το ίδιο και τους φίλους του. Ωργανώστε μαζί το μενού, είναι σπουδαία ευκαιρία να αισθανθεί πως είναι υπεύθυνο, πως εμπιστεύεστε αυτά που προτείνει.


  Από την άλλη, μπορεί όλοι να μεγαλώνουμε, αλλά οι παιδικές, απλές γεύσεις δεν ξεπερνιούνται ποτέ! Σε όποια ηλικία και να είμαστε πάντα θα τσιμπάμε άλλη μια κοτομπουκίτσα, άλλο ένα κρουασανάκι για τον καφέ, άλλο ένα κεφτεδάκι για την μπύρα...


  Κάτι ακόμη που καλό είναι να λάβουμε υπόψη, περισσότερο για την ποσότητα των σνακ που θα παραγγελθούν, είναι η ώρα που θα γίνει το πάρτυ. Αν το πάρτυ γίνει 11:00πμ ή 6:00μμ θα χρειαστείτε σίγουρα κάτι λιγότερο, από το να γίνει π.χ. μεσημέρι, ώρα φαγητού.

 Είμαστε στη διάθεσή σας να βοηθήσουμε στην επιλογή, την ποσότητα του μενού, να κρατήσουμε τον προϋπολογισμό σας, να πάρετε ευέλικτες και συμφέρουσες αποφάσεις. Επικοινωνούμε και σε ώρες που το φυσικό μας κατάστημα είναι κλειστό. https://www.xeiropoiiton.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1


  Σε περίπτωση που κάποιος έχει αλλεργία, μας ενημερώνετε.


  Αν θελήσετε να προσφέρετε κάτι νηστίσιμο ή χορτοφαγικό στους καλεσμένους σας, πολύ ευχαρίστως, έχουμε να σας προτείνουμε.


  Αν έχετε κάποια ιδιαίτερη επιθυμία που δεν υπάρχει στον κατάλογό μας, με την έγκαιρη παραγγελία σας θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

https://www.xeiropoiiton.gr/%CE%BC%CE%B5%CE%B6%CE%B5%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CE%B...


Έλλη από Χειροποίητον

Φτιάχνουμε με τα χέρια μας, προσφέρουμε με την καρδιά μας!

 png