Πόσο καιρό πριν να δώσω την παραγγελία από την ημερομηνία παραλαβής;

Μία πολύ συχνή ερώτηση που μας κάνετε και από μηνύματα και από το τηλέφωνο και δια ζώσεις είναι πότε να δώσετε την παραγγελία σας.

Η σύντομη απάντηση είναι αμέσως μόλις αποφασίσετε πως χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας.

Πιο αναλυτικά:
1. Σε περίπτωση που έχετε ευχέρεια να έρθετε, να παραλάβετε από το κατάστημά μας, προλαβαίνουμε να πάρουμε την παραγγελία σας ως και τρεις ημέρες νωρίτερα.
2. Σε περίπτωση που χρειάζεστε παράδοση από εμάς στο χώρος σας, παρακαλούμε να κλείσετε την παραγγελία σας το συντομότερο, καθώς οι ώρες παράδοσης δεσμεύονται συνεχώς και υπάρχει περίπτωση, αν το αφήσετε για τελευταία στιγμή να μην μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε στην ώρα που επιθυμείτε.

Στην επικοινωνία    https://www.xeiropoiiton.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1  βρίσκετε όλους τους τρόπους και τα link για να επικοινωνήσουμε. 
Υπάρχει δυνατότητα email, facebook messenger, dm instagram, tiktok, viber, και φυσικά τηλεφωνική επικοινωνία ή και επίσκεψή σας στο φυσικό μας κατάστημα.

Είμαι η Έλλη Δανέζη, υπεύθυνη παραγγελιών για το Χειροποίητον catering και για οποιαδήποτε διευκρίνιση, πληροφορία, προσφορά, απορία είμαι ευχαρίστως στη διάθεσή σας!

Χειροποίητον catering lab
Ελάτε να κανουμε την εκδήλωσή σας επιτυχημένη!
1707310766223jpg