πώς να ψήσω σφολιάτες

Πώς να ψήσω σφολιάτες;

Τα μεζεδάκια με σφολιάτα είναι ό,τι πιο εύκολο στο ψήσιμο!
Δεν χρειάζεται να περιμένετε να ξεπαγώσουν. Είτε παγωμένα, είτε όχι, θα ψηθούν και θα φουσκώσουν κανονικά!


Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 200 βαθμούς αν βάλετε αντιστάσεις ή στους 180 βαθμούς αν χρησιμοποιήσετε αερόθερμο, για περίπου 5 λεπτά.


Στο μεταξύ βάζετε στο ταψί σας ένα αντικολλητικό χαρτί και βάζετε στη σειρά τα τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, ζαμπονοτυροπιτάκια που θέλετε να ψήσετε.

Χτυπάτε ένα αυγό με ελάχιστο νερό και περνάτε από πάνω τα πιτάκια με ένα πινέλο.


Τα βάζετε στο φούρνο και ψήνετε για περίπου 20 λεπτά (εξαρτάται από τον φούρνο) μέχρι να τα δείτε να πάρουν ένα λαχταριστό χρυσορόδινο χρώμα.
Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε αερόθερμο μπορείτε να βάλετε να ψήνονται 2-3 λαμαρίνες μαζί, με την προϋπόθεση πως θα έχετε το νου σας στα 12 λεπτά περίπου , να ανταλλάξετε θέσεις στην πάνω με την κάτω λαμαρίνα και να συνεχίσετε το ψήσιμο.



Αυτό ήταν! σας έσπασε τη μύτη η μυρωδιά;

είναι κιόλας έτοιμα να τα απολαύσετε ζεστά - ζεστά ή κρύα!


Εάν θέλετε να τα προμηθευτείτε έτοιμα, ψημένα, θα βρείτε στον κατάλογό μας μεγάλη ποικιλία! Επικοινωνήστε μαζί μας, διότι ψήνουμε μόνο κατόπιν παραγγελίας, για να τα παραλάβετε ολόφρεσκα! https://www.xeiropoiiton.gr/%CE%BC%CE%B5%CE%B6%CE%B5%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CE%B...



Είμαστε στη διάθεσή σας να βοηθήσουμε στην επιλογή, την ποσότητα του μενού, να κρατήσουμε τον προϋπολογισμό σας, να πάρετε ευέλικτες και συμφέρουσες αποφάσεις. Επικοινωνούμε και σε ώρες που το φυσικό μας κατάστημα είναι κλειστό.
Αν έχετε κάποια ιδιαίτερη επιθυμία που δεν υπάρχει στον κατάλογό μας, με την έγκαιρη παραγγελία σας θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Έλλη από Χειροποίητον
Φτιάχνουμε με τα χέρια μας, προσφέρουμε με την καρδιά μας
 png